مقالات آموزشی

نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته

در ادامه می خوانید:

1-لزوم داشتن قرارداد نصب دوربین مداربسته
2-تعهدات نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته
3-ضمانت نامه‌ی نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته
4-تسویه حساب نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته
5-شرایط فسخ قرارداد نصب دوربین مداربسته
6-مرجع حل اختلاف در نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته

 

1. لزوم داشتن قرارداد نصب دوربین مداربسته

با قرارداد نصب دوربین مداربسته یک رابطه حقوقی بین طرفین قرارداد (مجری و کارفرما) ایجاد می شود. براساس موضوع قرارداد طرفین موظف به انجام تعهداتی نسبت به یکدیگر خواهند شد. سوالی که مطرح می شود این است که چه لزومی به عقد قرارداد نصب دوربین مداربسته وجود دارد؟ در صورت نداشتن قرارداد نصب دوربین مداربسته با چه مشکلاتی مواجه خواهیم شد؟

وجود قرارداد نصب دوربین مداربسته علاوه بر ایجاد نظم بیشتر به پروژه نصب دوربین مداربسته، وظایف طرفین قرار داد را نیز به روشنی مشخص می کند. به عبارت دیگر یادآوری می کند چه وظایفی به عهده طرفین است و در صورت عدم انجام هر کدام چه حقوقی برای طرف مقابل ایجاد می شود. به این ترتیب مجری و کارفرما می دانند در طی انجام پروژه چه وظایف و چه حقوقی دارند. خارج از حقوق خود تقاضا نخواهند کرد.

به عنوان مثال بین دو طرف قرارداد ( کارفرما و مجری پروژه) توافقی به صورت شفاهی برای نصب دوربین مداربسته صورت گرفته است. طبق این توافق، پروژه نصب باید 5 روزه به اتمام می رسید در حالی که بعد از گذشت 8 روز هنوز پروژه کامل نشده است. مشتری خود را متضرر می بیند، از طرف دیگر شرایط و ضوابط جبران ضرر خود را نمی داند. بروز چنین شرایطی باعث عدم رضایت مشتری و از بین رفتن اعتبار مجری پروژه نیز خواهد شد.

2. تعهدات نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته

براساس قرارداد نصب دوربین مداربسته کارفرما و مجری پروژه به انجام برخی کارها و رعایت یک سری ضوابط متعهد می شوند.

تعهدات مجری پروژه

.مجری باید حداکثر تا پایان مدت تعیین شده پروژه را به پایان برساند و تحویل کارفرما دهد.
.تست سیستم نصب شده، اجزای آن به عهده مجری است. مجری موظف است بعد از اتمام پروژه اجزاء سیستم را در حضور کارفرما تست نماید و در صحت و سلامت کامل سیستم را تحویل کارفرما نماید.
.مجری پروژه موظف است کلیه اجناس را طبق اطلاعات و مشخصات مندرج در قرارداد یا پیش فاکتور ضمیمه تحویل کارفرما دهد.(برند دستگاه، مدل، کیفیت و تعداد و…)
.در قرارداد نوع و تعداد تجهیزات مورد نیاز برای اجرای پروژه مشخص می گردد. مجری موظف است طبق قرارداد، پروژه موردنظر را با شرایط عنوان شده به اجرا برساند. اگر تهیه دوربین و تجهیزات به عهده مجری است حتما در قرارداد قید شود چه نوع برند و تجهیزاتی مورد نیاز است. مجری نمی تواند اقلام مورد نیاز را مغایر با آن چه که در قرارداد است تهیه نماید مگر در شرایط خاص و با توافق طرفین. در صورتی که از طرف کارفرما قبلا تهیه شده است نیز باید در قرارداد نوع و تعداد دوربین و سایر تجهیزات و توضیحات قید شود.
.کلیه اطلاعات موجود در شبکه و اطلاعات کابران محرمانه است. مجری متعهد می باشد از اطلاعات بدست آمده سوء استفاده ننماید. در صورت تخلف مجری، کارفرما طبق قوانین می تواند با مجری رفتار نماید.

تعهدات کارفرما

.لازم است کارفرما در تمام مدت انجام پروژه با مجریان همکاری کنند. در صورتی که اجزا و تجهیزات نزد کارفرما باشد باید در نگهداری و انبار کردن آنها دقت لازم را داشته و در مواقع نیاز در اختیار مجری قرار دهد.
.مثال هایی از تعهدات کارفرما
.کارفرما موظف است پس از تحویل پروژه طبق تعهدات مذکور در تاریخ مشخص شده نسبت به تسویه حساب کامل اقدام نماید. تایید تست سیستم و مشاهده تصاویر در سیستم مداربسته به منزله اتمام پروژه است.
.کارفرما بدون رضایت مجری پروژه (پیمانکار) حق واگذاری پروژه را به مجری دیگر ندارد. در صورت انصراف کارفرما از ادامه اجرای پروژه باید بهای تمام تجهیزات به کار رفته و دستمزد مجری را بپردازد.
.برای حفظ حریم خصوصی افراد، رضایت ساکنین محل اجرای پروژه در رابطه با نصب دوربین مداربسته الزامی است و دریافت این رضایت به عهده کارفرما است.
.کارفرما متعهد می شود در صورت تاخیر در تسویه حساب به ازای هر یک روز تاخیر مبلغ ……. را به عنوان خسارت پرداخت نماید.
.و…
3. ضمانت نامه‌ی نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته

مدت زمان گارانتی محصولات ارائه شده توسط مجری پروژه 2 سال از زمان انعقاد قرارداد و مورد ضمانت شرکت سازنده است. صدمات فیزیکی و معیوب شدن در اثر ضربه، مواد شیمیایی، آتش، نوسانات برق، استفاده ناصحیح موجب ابطال ضمانت نامه می شود.

4. تسویه حساب نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته

تسویه حساب از مراحل مهم هر پروژه ای محسوب می شود. بهتر است بعد از توافق، شرایط و مراحل تسویه برای طرفین به روشنی مطرح و در قرارداد نوشته شود تا از بروز عواقب ناشی از عدم آگاهی جلوگیری شود. به عنوان مثال در یک پروژه علاوه بر اجرا و راه اندازی سیستم، خرید تجهیزات نیز صورت می گیرد. در این حالت باید در قرارداد چگونگی پرداخت هزینه خرید تجهیزات مشخص شود.

اگر قرار است هزینه کل پروژه به صورت مرحله به مرحله تسویه شود باید مشخص شود بعد از چه مرحله ای، چه مبلغ یا چند درصد از کل هزینه باید توسط مشتری پرداخت شود. در صورت عدم پرداخت آیا مشتری ملزم به پرداخت جریمه است؟ بعد از گذشت چه مدت و چه مبلغی به عنوان جریمه باید پرداخت شود

5. شرایط فسخ قرارداد نصب دوربین مداربسته

بعد از امضای قرارداد نصب دوربین مداربسته مجری و کارفرما متعهد هستند تا وظایفی را در قبال هم انجام دهند. ممکن است بعد از قرارداد و در حین انجام کار یکی از طرفین قرارداد نتواند به مفاد آن پایبند باشد در این صورت فسخ قرارداد صورت می گیرد. در شرایط ذیل قرارداد قابل فسخ است:

.واگذاری پروژه به غیر بدون اجازه: واگذاری پروژه هم می تواند از طرف مجری به مجری دیگر باشد که در صورت عدم رضایت کارفرما، قرارداد فسخ است. همچنین واگذاری می تواند از طرف کارفرما به مجری دیگر بدون رضایت مجری اول باشد، در این صورت نیز قرارداد فسخ است.
.عدم توانایی فنی مجری به تشخیص کارفرما
.تاخیر غیر مجاز بیش از مدت زمان تعیین شده

6. مرجع حل اختلاف در نمونه قرارداد نصب دوربین مداربسته

پنظارت بر حسن اجرای مفاد قرارداد و ارزیابی عملکرد مجری به عهده کارفرما است و طرفین قرارداد سعی خواهند نمود تا کلیه اختلافات احتمالی را از طریق مذاکره حل نمایند. همچنین کارفرما می تواند مرجعی را برای حل اختلافات احتمالی حین اجرای پروژه به طرف مقابل معرفی نماید و در متن قرارداد نیز قید شود.

 

مشاوره رایگان قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

09171755963

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *